Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οικογένεια Ψύλλα

Το Μάϊο του 1985 η Μαρία Ψύλλα, ακούγοντας το κάλεσμα της εποχής, πήρε την απόφαση να ξεκινήσει από το μηδέν και να δημιουργήσει ένα εργαστήριο παραγωγής παραδοσιακών ζυμαρικών στην Μεγαλόπολη. Όλα ξεκίνησαν λοιπόν, με ένα μικρό εργαστήριο δίπλα στην κεντρική πλατεία της πόλης. Σε αυτή την προσπάθεια είχε την απεριόριστη στήριξη, τόσο του συζύγου της -Ηλία Ψύλλα-, όσο και των τεσσάρων γιών της.

Από την αρχή, κύριο μέλημα της ήταν να υιοθετήσει την παραδοσιακή συνταγή παρασκευής ζυμαρικών, καθώς η διατήρηση της παράδοσης και της άριστης ποιότητας ήταν, κατά τα λεγόμενα της «αδιαπραγμάτευτη». Μέχρι και σήμερα, έρχεται καθημερινά στο μυαλό μου η φράση της, «Ότι και να γίνει, Μην χαλάσετε ποτέ την ποιότητα».

Με το πέρασμα των χρόνων, η ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση για τα ζυμαρικά μας, οδήγησε εμάς τα παιδιά της, Νίκο και Βαγγέλη, αρχικά στην πλήρη ενασχόληση μας στο εργαστήριο ζυμαρικών και στη συνέχεια στην επέκταση της επιχείρησης. Έτσι, το 1998 είχαμε πλέον δημιουργήσει μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής που μπορούσε πλέον να εξυπηρετήσει με μεγάλη ευκολία τις αυστηρές απαιτήσεις των πελατών μας από όλες τις γύρω περιοχές, διατηρώντας παράλληλα την άριστη ποιότητα και αξεπέραστη γεύση που έκαναν γνωστά τα ζυμαρικά μας.

Σήμερα, 39 χρόνια μετά τη δημιουργία της επιχείρησης, εγώ ο Βαγγέλης, θέλοντας να τιμήσω τη μνήμη των αείμνηστων γονιών μου, αλλά και του αδελφού μου Νίκου, συνεχίζω όλα όσα διδάχτηκα σε αυτό το διάστημα με αμείωτη όρεξη και μεράκι.

Πλέον, η επιχείρηση μας παράγει 31 διαφορετικά είδη ζυμαρικών, τα οποία διαθέτουμε προς πώληση στο φυσικό κατάστημα μας στην Μεγαλόπολη, σε πάνω από 50 συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χάρη στο οποίο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας με μεγάλη ευκολία.

Λογοι να μασ προτιμησεισ

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΥΛΙΚΑ

Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε καλλιεργούνται στον τόπο μας από ντόπιους παραγωγούς.

ΕΞ' ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα από την οικογένεια μας για εσάς.

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Πάνω από 50 συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Όλες οι παραγγελίες μας αποστέλλονται εντός 48 ωρών από την στιγμή της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.